The Chocolate Line (Antwerpen)

Horizontale tabs

Beschrijving

Chocolade en paleizen waren ooit het voorrecht van de welgestelden. Chocolade was intussen reeds een tijdje verkrijgbaar voor de gewone man, maar nu zijn ook de Paleizen bereikbaar. The Chocolate Line combineert deze 2 unike items in het Paleis op de Meir .

‘The Chocolate Line’ is een ambachtelijke chocolaterie die in 1992 door Fabienne De Staerke en Dominique Persoone werd opgericht. Na Brugge openden ze ook een filiaal in het prachtige Paleis op de Meir in de sprookjesstad Antwerpen.

Na Nopoleon, Willem II van Oranje en Koning Leopold II is het nu dus aan de chocoladekoning Dominique Persoone om intrek te nemen in dit prachtige paleis. Met rijkelijke belegde toonbanken vol lekkers, feestelijke taferelen vol chocolade vult "The Chocolat Line" de ruimte verder aan. 

Klanten kunnen hun ogen bij het proeven van eenstukje chocolade zeker de kost geven aan het plafond dat bestaat uit meer dan 33 miljoen Swarovski-kristallen of de prachtige muurtaferelen die met goud omrand zijn. Deze zaak straalt luxe, genot en devotie uit.

‘The Chocolate Line’ creëert hun gastronomische toppralines in de voormalige keuken van Napoleon en de winkel zelf is geleven in de salons van de Grootmaarschalk.

Bezoek

Adres

Meir 50
2000 Antwerpen, België
Telefoonnummer:
+32(0)3/206.20.30

Tags

Reageren