Theeschenkerij en bakkerij de Veldkeuken

Horizontale tabs

Beschrijving

Puur, ambachtelijk en biologisch. Kom voor koffie, taart, brood of een high tea naar De Veldkeuken bij landgoed Amelisweerd. 

De Veldkeuken is gelegen naast landhuis Oud-Amelisweerd. Hier proeft u de smaak van het landgoed: aan de balie kunt u rijkelijk belegde broodjes, salades, quiches en soepen, en natuurlijk de lekkerste taarten bestellen. De ingrediënten komen zo veel mogelijk van het landgoed of uit de streek. Verder heeft de theeschenkerij verschillende vruchtensappen, een uitgebreid assortiment aan thee en de lekkerste espresso, cappuccino en latte macchiato.

U kunt bij de Veldkeuken van de kaart bestellen of een arrangement reserveren, bijvoorbeeld een picknick, landgoedlunch of high tea. De Veldkeuken werkt 100 % biologisch. U kunt aanschuiven aan de grote houten leestafel of genieten in het tuintje. 's Winters brandt de houtkachel. 

Uit de eigen bakkerij, in het koetshuis van Nieuw Amelisweerd,  komen de lekkerste broden en de taarten. De ingrediënten zijn 100% biologisch. Groente, fruit en kruiden komen zo veel mogelijk van de naastgelegen, eeuwenoude moestuinen. Woensdag, vrijdag en zaterdag verkoopt het bakkerswinkeltje de lekkerste broden uit eigen bakkerij. 

Bezoek

Adres

Koningslaan 11a
3981 HD Bunnik
Telefoonnummer:
030-2542463

Tags

Reageren