Promotie via if then is now

if then is now bereikt nu al vele duizenden bezoekers. Heb je voor ons community platform een interessant verhaal, dan kun je hiervoor promotie maken. We gaan ervan uit dat je boodschap aansluit bij ons gedachtengoed.

Doelgroep

Cultuur, erfgoed, en geschiedenis in toeristische context; gebruiker zijn volgers van het concept en geestverwanten binnen een sterk groeiende community. Zij voelen zich aangesproken door de INHOUD en het DOEN!

Aantal (verwachte) bezoekers per maand

Per maand trekt de website met al haar deelpagina's en community's zo'n 15-20.000 unieke bezoekers per maand.

Bezoekersprofiel

if then is now bestaat uit duizenden contentpagina’s met Points of Interest, accommodaties, historische personen, routes, gebeurtenissen, Mirrors, Topics, enz . Gebruikers zijn geïnteresseerd in die inhoud, het actief beleven of het delen van die content .

Promotie mogelijkheden:

1 if then is now Mirror

De if then is now Mirror biedt de mogelijkheid om uw organisatie en/of activiteit via een visuele, thematische, THEN en NOW te promoten.
Case Bluejeans tentoonstelling Centraal Museum is op verzoek beschikbaar.

2 if then is now Partner Page

Een Partner Page if then is now biedt extra exposure voor je instelling, bedrijf, stad of regio. Met een eigen pagina met algemene informatie over de instelling, collectie informatie, beeldmateriaal, koppelingen met andere organisaties, personen, routes, enz.

3 Diverse bannering opties

  • Run of site banner geplaatst op elke pagina
  • Banner op content gerelateerde pagina’s
  • Banner op homepage
  • Banner in if then is now Mirror

Binnenkort

  • Bannering op Travel Homepage
  • Bannering op Citypage 
  • Widgets op maat

Contact en voorstel

Neem contact op met Menno Heling over de mogelijkheden, voorwaareden en tarieven. We maken graag een voorstel op maat, dat uitgaat van ons gezamenlijke belang: promotie van onze cultuur!
Contact Menno Heling: menno @ ifthenisnow.nl of mobiel: 06-31974866