CODA Paper Art 2017

Na een bijzonder succesvolle editie in 2015 presenteert CODA Museum CODA Paper Art 2017, een tentoonstelling die – zowel letterlijk als figuurlijk – alle ruimte biedt aan de installaties, ruimtelijke werken en sieraden van Nederlandse en buitenlandse kunstenaars die zich met hun werk op papier en karton richten. 

Papier is een fantastisch materiaal dat al eeuwenlang een inspiratiebron voor kunstenaars is. De structuur, textuur, verschillende eigenschappen en het grenzeloze potentieel van papier zijn betoverend en inspirerend.

De kracht van papier

Papier verwondert en inspireert. De kracht van papier is ongekend en veelzijdig. Na een succesvolle editie in 2015 presenteert het CODA Museum Apeldoorn van 5 juni tot en met 29 oktober CODA Paper Art 2017, een tentoonstelling die alle ruimte biedt aan beeldende kunst van en op papier.

CODA Paper Art 2017 brengt het werk van 31 kunstenaars uit binnen- en buitenland samen in een indrukwekkende tentoonstelling. Tien van hen maken speciaal voor de tentoonstelling nieuw werk.

Blazersensemble

De tentoonstelling wordt op 5 juni om 14.30 geopend door CODA directeur Carin Reinders en Delev Cziesso, wethouder kunst en cultuur van de gemeente Apeldoorn. Blazersensemble Treeo HOUT van het NJO verzorgt de muzikale aankleding tijdens de opening.

http://www.coda-apeldoorn.nl/museum/verwacht/coda-paper-art-2017/  

Datum:
5 juni 2017 / 29 oktober 2017
Type activiteit:

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0