Feest aan Zee: vijftig meesterwerken te bewonderen in Scheveningse Keizerstraat

Bewonder in de Keizerstraat vijftig van Nederlands bekendste meesterwerken. Deze replica’s zijn gemaakt door een anonieme kunstenaar. Deze openluchtexpositie wordt speciaal tijdens Feest aan Zee, 200 jaar badplaats georganiseerd in de oudste winkelstraat op Scheveningen. 

Over de Keizerstraat  

In de Keizerstraat tref je de leukste winkeltjes met bijzondere aandenkens voor thuis, gezellige bistro’s en koffiezaakjes. Je proeft de sfeer van het oude pittoreske vissersdorp. En wellicht kom je nog een vissersvrouw in klederdracht tegen!

Over Feest aan Zee 

Deze tentoonstelling vindt plaats op Scheveningen en is onderdeel van ‘Feest aan Zee’. Precies 200 jaar richtte Jacob Pronk het eerste badhuis van Scheveningen op. Twee eeuwen later gaan strand en stad voor de wind. Van Plein tot Pier biedt Den Haag haar bezoekers in 2018 extra veel vertier. De agenda is gevuld met grootse publiekstrekkers zoals Red Bull Knock Out. Historie en nostalgie drijven tijdens het feestjaar boven in exposities, festivals en voorstellingen.

Kind aan Zee

Speciale themaweken en kunstprojecten belichten in de donkere decembermaanden letterlijk de badplaats van een andere kant. De agenda barst van de festiviteiten, maar kenners weten… elke dag aan zee heeft zijn charme. De badplaats zorgt er voor dat bezoekers van Den Haag de zilte verleiding niet kunnen weerstaan! 

Kijk voor alle festiviteiten op FeestaanZee.nl

https://denhaag.com/nl/feestaanzee

Datum:
15 augustus 2018 / 31 december 2018
Type activiteit:

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0