Galerie KuBra presenteert: Expositie ‘De Kracht van Kleur’

Galerie KuBra presenteert: Expositie ‘De Kracht van Kleur’
Expositie van Stichting KuBra (Kunstenaars Uit Brabant)

Op zondag 9 augustus om 15.00 uur wordt de expositie ‘De Kracht van Kleur’ in Galerie KuBra aan de Schilderstraat 17a in ’s-Hertogenbosch feestelijk geopend met muziek van violist Babash Azeri, afkomstig uit Azerbeidzjan, waar hij na het conservatorium, werkte bij het Nationale Symfonisch Orkest.

Genieten van de vele kleurschakeringen in verschillende vormen en materialen. De kunstenaars beheersen allen een andere techniek/discipline en dat maakt het nog (kleur)rijker. Zonder kleur is het leven saai, somber, mistroostig. Kleur bekennen is ook emoties bekennen en (h)erkennen. Een stralende nazomerse dag maakt mensen blij, een strakblauwe lucht en de kleurnuances van de bloemen en planten prikkelen de zintuigen. Het nodigt uit om te leven, om te genieten.

Een kleurrijke expositie met 6 Brabantse kunstenaars: Jan Peter van Opheusden, Anastazia David, Pierre van Hemert, Lian Verhoeven, Marion van Bergen en Gill Gallandat-Huet.

Galerie KuBra, Schilderstraat 17a, 5211NB ‘s-Hertogenbosch. Opening zondag 9 augustus 2015 om 15.00 uur. Expositie loopt van 7 augustus tot 27 september 2015.
De galerie is geopend van woensdag(ov) t/m vrijdag van 12 tot 17 uur, en zaterdag en zondag van 13 tot 17 uur en op afspraak. In de weekenden is een van de kunstenaars aanwezig. Toegang gratis.

Datum:
7 augustus 2015 / 27 september 2015
Type activiteit:

Tags

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0