IDFA DocLab Immersive Reality

De DocLab expositie is een digitale speeltuin met een selectie van ‘s werelds beste interactieve verhalen en installaties. Naast webdocumentaires, apps en interactieve kunstwerken worden ook de meest baanbrekende Virtual Reality projecten van dit moment gepresenteerd. Virtual Reality, tot voor kort vooral op papier een van de spannendste nieuwe media, is momenteel volop aan het doorbreken en een aantal van de belangrijkste pioniers laten je hun nieuwste ontwikkelingen zelf ervaren. Speel bijvoorbeeld een keer met de Oculus Rift-technologie!

De DocLab Expositie is elke dag geopend van Ma t/m Zo 09u00 – 23u00 / Zo 30 nov open tot 18u00. Dagelijks gratis rondleiding om 16u00. Graag aanmelden via Laurence.Scherz@brakkegrond.nl. Meer info: http://bit.ly/1t1eQrq en http://bit.ly/1vkq4aS.

Naast de expositie zijn er ook nog de vijf zeer spannende DocLab Live Events, waar makers hun werk komen voorstellen, tonen, en een gesprek aangaan met het publiek. Voor meer info: http://bit.ly/148n9qj en http://bit.ly/1uHTsGI.

Het gehele Immersive Reality programma dat in samenwerking met IDFA plaatsvindt in de Brakke Grond vind je hier: http://bit.ly/148OSHz.

Datum:
20 november 2014 / 30 november 2014
Type activiteit:

Tags

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0