Intimate Audrey in Beurs van Berlage

Intimate Audrey is een bijzondere expositie over het leven van Audrey Hepburn ter ere van haar 90e geboortedag, haar geboorte in Brussel en haar jeugd in Nederland. De expositie belicht het meisje, de vrouw, de moeder. De vrouw achter de legende keert terug naar huis.

Thuiskomen

Intimate Audrey is een bijzondere expositie over het leven van Audrey Hepburn. Haar zoon, Sean Hepburn Ferrer, organiseerde de tentoonstelling. De expositie werd eerst getoond in Audreys geboorteplaats Brussel en komt nu naar Amsterdam in haar vaderland.

De focus van de tentoonstelling, die grotendeels uit niet eerder gepubliceerde foto’s bestaat, ligt volledig op de vrouw en niet op het icoon. De vrouw achter de legende keert terug naar huis.

Foto’s, tekeningen, memorabilia

De expositie is verspreid over 600 vierkante meter in de noordelijke expositiezaal van de Beurs van Berlage en bevat honderden originele en opnieuw afgedrukte foto’s, een beperkte collectie memorabilia, jurken en accessoires en haar nooit eerder tentoongestelde modetekeningen en humanitaire geschriften. In een reeks indrukwekkende video’s worden de verschillende hoofdstukken van haar leven belicht. 

Koop nu je ticket online  

https://beursvanberlage.com/

Datum:
1 december 2019 / 31 januari 2020
Type activiteit:

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0