Jazz Talents at the Plantage van start op zaterdag 3 juli met recordaantal concerten op drie locaties

Jazz Talents at the Plantage van start op zaterdag 3 juli met recordaantal concerten op drie locaties

Deze zomer vindt de zesde editie van het openlucht jazzfestival Jazz Talents at the Plantage plaats. Met dit keer meer locaties en meer optredens dan de eerdere vijf edities: in ARTIS, Hermitage en Hortus Botanicus Amsterdam vullen talenten van het Conservatorium (Sweelinck Academie) het programma met live optredens.

De reeks start in de sfeervolle binnentuin van de Hermitage op zaterdag 3 juli. De concerten in de Hermitage (elke zaterdag in juli en september) worden gepresenteerd door DJ Von Rosenthal, die vooraf en afsluitend de binnentuin in een zomerse sfeer zet. Het publiek kan een eigen spot vinden op de strandstoelen, op het terras of met een kleed in het gras en genieten van drankjes van de kiosk. Entree € 6, tickets en informatie via hermitage.nl/agenda. 

Programma Hermitage Amsterdam, 16 – 18 uur

3-jul

Vera Morais (zang) , Hristo Goleminov (sax), Siebren Smink (gitaar)

10-jul

Sydney Plummer (zang), Roenik Espinosa (guitar), Marco Coelho (electric bass)

17-jul

Margarida Madueira (zang), met ensemble

24-jul

Ju Young Lee (zang), Gabriel de Oliveira (Guitar), Chieko Donkor Duyvis (Cello)

31-jul

Sam Peetermans (zang), Daan Sanders (piano), Joop de Graaf (bas), Jakob Verlic (drums)

 

DJ Von Rosenthal

Waar de meeste bezoekers van de Hermitage DJ von Rosenthal de la Vegaz kennen als dé klassieke muziek dj van de Spaanse Meesters en Classic Beauties tentoonstellingen, draait hij deze zaterdagen jazzy tunes.

"Dat de Hermitage Amsterdam de jonge jazz talenten van het Conservatorium een kans geeft live te spelen voor het altijd gezellige publiek in de mooiste binnentuin van Amsterdam is natuurlijk fantastisch. Dat ik daarvoor en daarna jazzy plaatjes mag draaien én deze middag mag presenteren, in deze broeierige zomer waarin weer meer kan, is een godsgeschenk!

Andere locaties: ARTIS en Hortus Botanicus Amsterdam

Naast founding father Hermitage Amsterdam organiseren ook ARTIS en de Hortus Botanicus Amsterdam concerten tijdens Jazz Talents at the Plantage

ARTIS: elke vrijdag vanaf 9 juli t/m 3 september. Tickets en info

Hortus Botanicus Amsterdam: elke zondag in juli en augustus, aanvang 18 uur. Tickets en info

Foto: V.l.n.r.: Campagnebeeld Jazz Talents at the Plantage 2021; Impressies Jazz Talents at the Plantage 2020 ©Sam Tobiana; DJ Von Rosenthal ©Andy Tan. 

https://hermitage.nl/nl/

Datum:
9 juli 2021 / 3 september 2021
Type activiteit:

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0