Kunstfort 14 juni open voor publiek met groepstentoonstelling

Kunstfort bij Vijfhuizen is verheugd en dankbaar om met gepaste restricties open te gaan vanaf zondag 14 juni 2020. De geïsoleerde ligging in natuurrijke erfgoedomgeving biedt inspirerende mogelijkheden voor zonnig (fiets)bezoek en een ontspannen tentoonstellingservaring.

Groepstentoonstelling: Plural Fertilities

Ter viering van de programmalijn ‘betoveren, helen en vruchtbaarheid’ presenteert het Kunstfort deze lente Plural Fertilities. In losse, associatieve opstelling brengen kunstenaars hun dromen en gedachten samen over alternatieve vormen van ouderschap, collectieve rituelen van genezing, en het herkennen van onszelf als onderdeel van de natuur. Met: Mehraneh Atashi, Lisa Gliederpuppe, Susanne Kriemann, Mire Lee, Dorine van Meel, Kevin Osepa, Eric Peter, Lot Schröder, Müge Yilmaz. Met op de laatste dag een ruim opgezette performance door Eric Peter.

Zondag, 14 juni, 13.00u, online opening (website & social media): ter gelegenheid van de start van ons seizoen geeft Zippora Elders (directeur Kunstfort) een korte introductie op de tentoonstelling. Bekijk dit op video of beluister de bijbehorende podcast, te vinden op onze website en social mediakanalen (Instagram, Facebook en LinkedIn).

Datum:
14 juni 2020

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0