MAMA, opening Virtual Showroom - Climate Knowledges op vrijdag 15 mei

MAMA, opening Virtual Showroom  - Climate Knowledges op vrijdag 15 mei

MAMA: Aankomende vrijdag (15) mei openen we officieel de digitale deuren van onze virtuele showroom. Kom binnen en ervaar een gloednieuwe versie van MAMA. Te bezoeken waar en wanneer je wilt. Voor deze primeur presenteren we een online variant van Climate Knowledges.

Climate Knowledges is samengesteld door Angela Chan's platform Worm: art + ecology met werken van Annie MacKinnon, Jessica El Mal, Josèfa Ntjam, Regina Kanyu Wang en klimaatactivisten van de Climate Visual Cultures Library. Helaas is de fysieke tentoonstelling (nog) niet te bezoeken, maar we verwelkomen je graag op het wereld wijde web. Reeds geprogrammeerde fysieke events zijn verplaatst en online voortgezet; volg http://wormworm.org voor alle updates.

Alternatieve manieren om na te denken   

Climate Knowledges daagt je uit het gangbare debat omtrent de klimaatcrisis kritisch te benaderen. De tentoonstelling onderzoekt alternatieve manieren om na te denken over de waarheden van de huidige klimaatcrisis. Aan de hand van speculatieve storytelling – van oude mythologieën tot futuristische toekomstbeelden – confronteren we de koloniale en patriarchale structuren die de oorsprong zijn van de hedendaagse klimaatproblemen.

Hoe werkt het?  

Vrijdag om 17:00 uur delen wij hier – en via al onze andere kanalen – een link naar de virtuele showroom. De rest wijst zich vanzelf! Gebruik bij voorkeur een laptop. Op dit moment laadt de showroom nog niet op alle mobiele apparaten.

Een grote shoutout naar Team MAMA-leden Louisa Teichmann en Noemi Biro die druk bezig zijn met het boren, zagen en schroeven van de laatste 1-tjes en 0-nen. We zijn ontzettend trots op hen en op de digital space die zij hebben gebouwd. Hopelijk delen jullie ons enthousiasme.

https://thisismama.nl/
https://bit.ly/35WGFqY 

Datum:
15 mei 2020
Type activiteit:

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0