Positief bericht dankzij Corona! Muziekles van Brechtje

Positief bericht dankzij Corona! Muziekles van Brechtje 

‘Mensen grijpen eerder naar een instrument’ was afgelopen december de kop van een bericht in de Noord-Hollandse media. Dankzij Corona is het belang van muziek weer eens duidelijk geworden, want de geciteerde muziekschool had aanmerkelijk meer aanmeldingen deze periode. 

En wie heeft er geen behoefte aan iets leuks in Coronatijd? Muziek maken (en luisteren)  kan altijd!  

Ondanks alle beperkende maatregelen blijft Brechtje Roos- Haagse ondernemende muzikant, muziekpedagoog, Barokspecialist & Muziekverteller- met nieuwe, positieve events komen. On en/of offline. Op locatie worden altijd de dan geldende RIVM richtlijnen opgevolgd. 

Volwassen blokfluitisten van alle niveaus leren met veel plezier musiceren. Andere instrumentalisten die van specifiek barokmuziek houden kunnen vanaf nu ook terecht bij de nieuwe lessen Barok in Praktijk. 

Lessen vinden plaats in de ruime studio van Brechtje in Den Haag of (onder voorwaarden) in Amsterdam. Inmiddels weten leerlingen uit den lande Brechtje ook te vinden voor online lessen. 

Muziekles van Brechtje

Aanbod dat is ontstaan dankzij Corona. 

SPREEKUUR
Online spreekuur is voor muzikanten die hulp kunnen gebruiken bij een muzikale hobbel of behoefte hebben aan een meeluisterend oor. In een één op één afspraak van minimaal 15 minuten. Voor beginners en gevorderden. Ook voor blazers en strijkers die graag barok spelen.

Zie verder informatie online. 

WINTERSCHOOL
Vanaf heden tot en met 21 maart kunnen amateurmuzikanten terecht bij de Winter-inspiratie-school als ze extra aandacht willen geven aan hun spel. Vijf muzieklessen om het speelplezier een boost te geven en muziek eens van een andere kant te zien en horen.

Info online Winter-inspiratie-school 

BAROK IN PRAKTIJK
De lessen Barok in Praktijk zijn ontwikkeld voor strijkers en blazers die graag barok muziek spelen. Brechtje is Barokspecialist en geeft haar bagage graag door.

'In de wens om losse nootjes tot muziek te maken helpt Brechtje. Ja: ze wéét veel over muziek en is een bruisende bron, wat heel verrijkend is. Daar bovenop doet ze iets essentieels. Ze haalt de muziek uit jezelf. Uit mijzelf. Door me te laten voelen waar het om gaat in de stukken. Uit je hoofd, de muziek in.' Geeske- dwarsfluit 

Info online Barok in Praktijk 

AANBIEDING
Proeflessen (on of offline)) zijn tot en met 15 februari gratis als daarna gekozen wordt uit het lesaanbod. 

Informatie bij
Brechtje Roos
06 21924699
brechtje@brechtjeroos.nl

www.brechtjeroos.nl
facebook
instagram
youtube 

Datum:
27 januari 2021

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0