Schrijfwedstrijd Der Kaiser! in Paleis Het Loo

Organiseer je zelf wel eens een banket, groot diner of feest, net als aan het Duits keizerlijk hof, maar dan iets meer bescheiden? Heb je iets met uniformen of spreekt het houthakken van keizer Wilhelm II tot je verbeelding, en heb je de tentoonstelling Der Kaiser! in Paleis Het Loo bezocht of ga je deze bezoeken?

Dan vragen we je mee te doen aan de if then is now schrijfwedstrijd: geef aan de hand van een persoonlijke anecdote of eigen verhaal je indrukken van de tentoonstelling Der Kaiser! (nog te zien tot en met 28 februari as in Paleis Het Loo) weer in maximaal 300-500 woorden. De redactie van if then is now kiest de 5 leukste reacties om te publiceren, en de auteurs krijgen allen de bij de tentoonstelling gepubliceerde monografie Der Kaiser (een uitgave van WalburgPers).

We zijn dus op zoek naar verhalen en anekdotes rond de tentoonstelling. Doe mee met onze prijsvraag en win Der Kaiser. Inzendingen graag via email, met als uiterste deadline 28 februari als de tentoonstelling sluit. Mailadres: info@ifthenisnow.nl

Hou verder onze Facebook en Twitter pagina's in de gaten voor update over de wedstrijd.  

Deze actie wordt ook gepromoot via http://www.schrijvenonline.org/ en http://www.schrijverspunt.nl/

            

Datum:
29 januari 2016 / 28 februari 2016
Points of interest:
Type activiteit:

Tags

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 1