Tentoonstelling LUCID in de Kunstkerk | Dordrecht

Tentoonstelling LUCID in de Kunstkerk | Dordrecht

Vanaf vrijdag 9 december is de lichtkunstexpositie LUCID in de Kunstkerk aan de Museumstraat 65 te Dordrecht te bekijken. Deze expositie is georganiseerd in samenwerking met het Dordrechts Museum en Dwaalspoor en is ook te bewonderen in de museumtuin.

Stichting Kunstkerk heeft het genoegen u uit te nodigen voor deze opening onder muzikale begeleiding van Bart Kuntz. Dit optreden maakt onderdeel uit van Opwaarts, een concept van Bibelot. Met een vleugel en synthesizers laat Bart zich speciaal voor deze gelegenheid inspireren door de expositie en zo creëert hij live composities.

LUCID is te bezoeken van 9 december 2022 tot en met 19 maart 2023 en presenteert werk van:

Heleen Blanken
Titia Ex
Front404
Herman Lamers
Gerhard Lentink
Eva van der Moer
Vermeulen & Dubbeldam
Jop Vissers Vorstenbosch

LUCID - weerschijnen, doorschijnen, verschijnen, schijnen

We krijgen iedere dag een stortvloed aan informatie en in onze zoektocht naar een visie tasten we vaak in het duister. Want wat is waar? En wat nemen wij waar? De realiteit zien wij alleen door het licht dat onze ogen bereikt.

Tijdens LUCID presenteren verschillende artiesten en kunstenaars werk rondom deze vragen en thematiek. Zonder licht kunnen wij de wereld niet waarnemen. Maar door welk licht kijken we naar de realiteit?

Hieronder een sneakpreview van vier werken. Voor meer informatie: klik op de namen hierboven of kijk op www.kunstkerk.com

Wanneer?

Van 9 december 2022 19.00 uur tot 19 maart 2023 19.00 uur

Organisator

Kunstkerk

+31 6 23 07 81 64

info@kunstkerk.com

https://www.kunstkerk.com/

Locatie:

Museumstraat 65, 3311 XP Dordrecht

Datum:
9 december 2022 / 19 maart 2023

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0