Thailand Grand Festival op het Plein

Klinkt een dagje Thailand in eigen land jou als muziek in de oren? Jan bezocht de 14e editie van de Thailand Grand Festival, georganiseerd door The Royal Thai Embassy in Den Haag en de Thaise community in Nederland.

Wat kan je op dit festival verwachten? Thaise gastvrijheid, heerlijk streetfood, Thais bier, tropisch fruit, kunst, traditionele optredens en nog veel meer! Dat er in Nederland veel Thailand-fans zijn, is al eerder gebleken.

ASEAN Culture

The Royal Thai Embassy heeft dit evenement namelijk al 13 keer eerder georganiseerd met de support van de Thaise community in Nederland! Vorig jaar kwamen meer dan 20.000 bezoekers. Met dit in het vooruitzicht belooft het weer heel gezellig te worden. Deze editie is extra speciaal want het ASEAN cultuur jaar wordt gevierd.

Gracieuze handbewegingen

ASEAN (Association of Southeast Asian Nations) is een organisatie van tien landen in Zuidoost-Azië met gezamenlijke doelen. Dit jaar staat vooral het culturele doel extra in het zonnetje, de ASEAN willen namelijk hun cultuur internationaal promoten. Dat is goed nieuws voor ons want hierdoor treden de meest professionele groepen van de Fine Arts Department of Thailand op.

De Thaise traditionele dans wordt gekenmerkt door gracieuze handbewegingen en prachtige kostuums. Zoek een goede plaats, geef je ogen de kost en geniet van de mooi choreografie en bijpassende muziek.  

http://www.haagsedingen.nl/
https://www.facebook.com/events/het-plein/14th-thailand-grand-festival/

Datum:
13 juli 2019 / 14 juli 2019
Type activiteit:

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0