Thuismuseum #114 - Singer Laren: Zoveel meesters, zoveel stijlen

Thuismuseum #114 -  Singer Laren: Zoveel meesters, zoveel stijlen

🎨 Impressionisme, fauvisme, luminisme.. Allemaal kunststromingen met hun eigen unieke stijl. Maar welke kenmerken horen ook alweer waarbij? Het Singer Laren heeft een prachtige overzichtstentoonstelling van de Belgische klassiek moderne kunst!

💎 De tentoonstelling is een selectie van topstukken van het Brusselse Museum van Elsene wat in verbouwing is, Singer Laren mocht de pareltjes uit hun collectie 'pikken'! Met al die stromingen zo naast elkaar zie je pas echt goed hoe groot de verschillen zijn. Jip neemt je mee!

🍿 Benieuwd wat er nu in de musea te zien is? https://www.thuismuseum.nl/ -- thuismuseum Kan je ook niet kiezen uit al die gave tentoonstellingen? Blijf lekker zitten (voor nu dan), laat de vloggers het voorwerk doen en breng het museum bij jou (thuis).

Hoe doen we dat?

In korte video’s nemen wij (de cultuurvloggers van my daily shot of culture) je mee op een online rondleiding. We laten je de prachtige werken zien en vertellen je de smeuïge verhalen die achter de tentoonstelling schuilgaan. Zo zijn musea bereikbaar voor iedereen.

Hoe helpt dit de musea?

Gelukkig, de musea zijn open! Dat richten ze allen in op hun eigen tempo en -zo we kunnen ons voorstellen- jij ook! Steun het museum daarom met een online of offline museumbezoek. Beiden mag natuurlijk ook. 😉

🍿 Ontdek mee: https://www.thuismuseum.nl
🤳 Instagram: https://www.instagram.com/thuismuseum.nl

https://www.singerlaren.nl/nl/

Datum:
7 december 2021 / 27 februari 2022
Type activiteit:

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0