Thuismuseum #16 - Museum JAN: Roy Lichtenstein, Jan Cremer en prachtige glaskunstwerken

Jip bezoekt Museum JAN in Amstelveen. Begonnen vanuit de privéverzameling van Jan van der Togt en nu uitgebouwd tot een mooi modern kunstmuseum. Prachtige kunstwerken van glas vormen de basiscollectie. 

Daarnaast zijn er op dit moment twee tijdelijke tentoonstellingen te zien: 'Cremer - Noordwaarts 2010-2020' en 'Roy Lichtenstein - Pop Art in Print'.

 ✊ Help ons mee en doneer via: https://thuismuseum.mydailyshotofcult...

-- Thuismuseum.nl | Kijken, kijken, niet lopen –

Cultuurhuizen en musea zijn plots helemaal leeg. Dit doet ons als cultuurvloggers en cultuurliefhebbers enorm veel pijn, maar de culturele instellingen nog meer. Daarom, moesten wij wel iets doen en brengen we het museum bij jou (t)huis.

Hoe doen we dat?

In korte video’s nemen wij (de cultuurvloggers van My Daily Shot of Culture) je mee op een virtuele tour. Niet alleen over die lege gangen natuurlijk, maar langs de de prachtige werken die nu niemand te zien krijgt. De uitdaging: 1 vlogger, 1 museum, 1 video en 1 bewaker (uiteraard op gepaste 2 meter afstand).

Hoe helpt dit de musea?

In plaats van een toegangsticket voor een fysiek museumbezoek, kan jij een donatie doen voor jouw online bezoek. Geen toegangsticket, toch het museum gesteund. Kijken, kijken. Kaartje kopen!

✊Help ons mee: https://thuismuseum.mydailyshotofcult...
🤳 Instagram: https://www.instagram.com/thuismuseum.nl   

https://nl.museumjan.nl/

Datum:
21 april 2020
Type activiteit:

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0