Thuismuseum #22 - Foam Photography Museum: Dit doet fotografie met onze blik op de natuur

Hoe verhoudt de mens zich tot de natuur onder de invloed van de laatste technologie ontwikkelingen? Deze vraag staat centraal in de tentoonstelling ’On Earth’ in Foam Amsterdam.

Want de manier waarop wij beelden consumeren, zoals fotografie, heeft ook veel invloed op de manier waarop we naar natuur kijken. In de tentoonstelling gaan 27 jonge kunstenaars aan de slag met deze vraag en Jip laat je de confronterende en kritische maar ook prachtige werken zien!

✊ Help ons mee en doneer via: https://www.foam.org/nl/over-ons/steu...

-- Thuismuseum.nl | Kijken, kijken, niet lopen –

Cultuurhuizen en musea zijn plots helemaal leeg. Dit doet ons als cultuurvloggers en cultuurliefhebbers enorm veel pijn, maar de culturele instellingen nog meer. Daarom, moesten wij wel iets doen en brengen we het museum bij jou (t)huis.

Hoe doen we dat?

In korte video’s nemen wij (de cultuurvloggers van My Daily Shot of Culture) je mee op een virtuele tour. Niet alleen over die lege gangen natuurlijk, maar langs de de prachtige werken die nu niemand te zien krijgt. De uitdaging: 1 vlogger, 1 museum, 1 video en 1 bewaker (uiteraard op gepaste 2 meter afstand).

Hoe helpt dit de musea?

 In plaats van een toegangsticket voor een fysiek museumbezoek, kan jij een donatie doen voor jouw online bezoek. Geen toegangsticket, toch het museum gesteund. Kijken, kijken. Kaartje kopen!

✊ Help ons mee: https://thuismuseum.mydailyshotofcult...
🤳 Instagram: https://www.instagram.com/thuismuseum.nl  

https://www.foam.org/nl/home

Datum:
29 april 2020
Type activiteit:

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0