Thuismuseum #75 - Museon: leer alles over wetenschap, cultuur en natuur en vertrek als wijzer mens

Wil jij meer leren over de planeet? Dan ben je bij Museon in Den Haag op de juiste plek. Aan beleren doet dit museum niet, maar bijleren kan je er als geen ander. Belangrijke zaken als cultuur, wetenschap en natuur passeren de revue en voor je het weet stap je als wijzer mens de deur uit.

✊ Help ons mee en reserveer of doneer via: www.thuismuseum.nl/museon

-- Thuismuseum.nl | Kijken, kijken, niet lopen –

Cultuurhuizen en musea waren plots helemaal leeg. Dit deed ons als cultuurliefhebbers enorm veel pijn, maar de culturele instellingen nog meer. Daarom moesten wij wel iets doen en brengen we het museum bij jou (thuis). Gelukkig zijn de musea (grotendeels) weer open en galmt het enthousiaste gefluister als vanouds in de gangen. Wij laten het je zien en maken de musea bereikbaar voor iedereen, juist nu!

Hoe doen we dat?

In korte video’s nemen wij (de cultuurvloggers van My Daily Shot of Culture) je mee op een online rondleiding. We laten je de prachtige werken zien en vertellen je de smeuïge verhalen die achter de tentoonstelling schuilgaan. De uitdaging: 1 vlogger, 1 museum, 1 video.

Hoe helpt dit de musea?

Gelukkig, de musea mogen weer open! Dat doen ze allen op hun eigen tempo en -zo we kunnen ons voorstellen- jij ook! Steun het museum daarom met een museumbezoek of kies er voor om een donatie te doen voor jouw online bezoek. Beiden mag natuurlijk ook. 😉

✊ Help ons mee: www.thuismuseum.nl
🤳 Instagram: https://www.instagram.com/thuismuseum.nl  

https://www.museon.nl/nl

Datum:
4 september 2020
Type activiteit:

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0