Thuismuseum #91 - Nieuw Dakota: Jip vindt bezinning bij nationale én internationale kunstenaars

Thuismuseum #91 - Nieuw Dakota: Jip vindt bezinning bij nationale én internationale kunstenaars

Nieuw Dakota: Jip vindt de naam van deze kunstruimte al spannend, laat staan wat er allemaal aan de binnenkant te zien is (spoiler: dat is nog spannender). Dit Amsterdams pareltje viert haar 10-jarig jubileum en doet dat met vijf indrukwekkende kunstwerken die stuk voor stuk een hypnotiserende werking hebben.

Uren naar deze kunstwerken kijken is geen probleem voor Jip, en wij moeten eerlijk bekennen: voor ons ook niet. Laat Jip je (online) meenemen naar de NDSM-werf en ervaar de magische werking van deze kunstwerken met eigen ogen.

✊ Help ons mee en reserveer of doneer via: www.thuismuseum.nl/nieuw-dakota

-- Thuismuseum.nl | Kijken, kijken, niet lopen –

Cultuurhuizen en musea waren plots helemaal leeg. Dit deed ons als cultuurliefhebbers enorm veel pijn, maar de culturele instellingen nog meer. Daarom moesten wij wel iets doen en brengen we het museum bij jou (thuis). Gelukkig zijn de musea (grotendeels) weer open en galmt het enthousiaste gefluister als vanouds in de gangen. Wij laten het je zien en maken de musea bereikbaar voor iedereen, juist nu!

Hoe doen we dat?

In korte video’s nemen wij (de cultuurvloggers van My Daily Shot of Culture) je mee op een online rondleiding. We laten je de prachtige werken zien en vertellen je de smeuïge verhalen die achter de tentoonstelling schuilgaan. De uitdaging: 1 vlogger, 1 museum, 1 video.

Hoe helpt dit de musea?

Gelukkig, de musea mogen weer open! Dat doen ze allen op hun eigen tempo en -zo we kunnen ons voorstellen- jij ook! Steun het museum daarom met een museumbezoek of kies er voor om een donatie te doen voor jouw online bezoek. Beiden mag natuurlijk ook. 😉

✊ Help ons mee: www.thuismuseum.nl
🤳 Instagram: https://www.instagram.com/thuismuseum.nl

https://nieuwdakota.com/wp/

Datum:
11 februari 2021
Type activiteit:

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0