Thuismuseum #96 - De Museumfabriek: in dit museum laat je je eigen creativiteit de vrije loop

Thuismuseum #96 - De Museumfabriek: in dit museum laat je je eigen creativiteit de vrije loop

Wil je naar een traditioneel museum waar je alleen van een afstandje naar kunst kan kijken? Ga dan niet naar De Museumfabriek. In dit bijzondere museum laat je namelijk ook je eigen creativiteit de vrije loop. In de ‘Makerspace’ experimenteer je met alle soorten gereedschappen en machines. Hoe leuk is dat?

Jelle bezoekt het museum en leert er alles over de samenhang der dingen. De natuur, cultuur, wetenschap en techniek zijn allemaal van invloed op elkaar en dat zie je in De Museumfabriek als geen ander. Duik samen met Jelle de ‘wunderkammers’ in en kom er als herboren uit.

✊ Help ons mee en reserveer of doneer via: www.thuismuseum.nl/de-museumfabriek

-- Thuismuseum.nl | Kijken, kijken, niet lopen –

Cultuurhuizen en musea waren plots helemaal leeg. Dit deed ons als cultuurliefhebbers enorm veel pijn, maar de culturele instellingen nog meer. Daarom moesten wij wel iets doen en brengen we het museum bij jou (thuis). Gelukkig zijn de musea (grotendeels) weer open en galmt het enthousiaste gefluister als vanouds in de gangen. Wij laten het je zien en maken de musea bereikbaar voor iedereen, juist nu!

Hoe doen we dat?

In korte video’s nemen wij (de cultuurvloggers van My Daily Shot of Culture) je mee op een online rondleiding. We laten je de prachtige werken zien en vertellen je de smeuïge verhalen die achter de tentoonstelling schuilgaan. De uitdaging: 1 vlogger, 1 museum, 1 video.

Hoe helpt dit de musea?

Gelukkig, de musea mogen weer open! Dat doen ze allen op hun eigen tempo en -zo we kunnen ons voorstellen- jij ook! Steun het museum daarom met een museumbezoek of kies er voor om een donatie te doen voor jouw online bezoek. Beiden mag natuurlijk ook. 😉

✊ Help ons mee: www.thuismuseum.nl
🤳 Instagram: https://www.instagram.com/thuismuseum.nl

https://www.demuseumfabriek.nl/

Datum:
8 april 2021
Type activiteit:

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0