Thuismuseum #99 - Museum van de Geest: De kracht en kwetsbaarheid van de menselijke geest

Thuismuseum #99 - Museum van de Geest: De kracht en kwetsbaarheid van de menselijke geest 

Dat ontastbare, gewichtloos iets dat zich ophoudt ergens tussen ons hoofd en ons hart.. en maakt wie we zijn. Hoe langer je nadenkt over onze geest, des te verder je er gefascineerd door raakt! Bij Museum van de Geest hebben ze dan ook een gezonde portie van deze fascinatie te pakken en gelukkig zijn ze de beroerdste niet om dit met ons te delen!

Wat is het, hoe werkt het en, natuurlijk, hoe zorgen we ervoor? Jelle brengt een bezoek aan de vestiging in Haarlem en wordt uitgedaagd om met een open blik naar zijn eigen geest te kijken en die van anderen.

✊ Help ons mee en reserveer of doneer via: www.thuismuseum.nl/museum-van-de-geest

-- thuismuseum | kijken, kijken, niet lopen –

Cultuurhuizen en musea waren plots helemaal leeg. Dit deed ons als cultuurliefhebbers enorm veel pijn, maar de culturele instellingen nog meer. Daarom moesten wij wel iets doen en brengen we het museum bij jou (thuis). Gelukkig zijn de musea (grotendeels) weer open en galmt het enthousiaste gefluister als vanouds in de gangen. Wij laten het je zien en maken de musea bereikbaar voor iedereen, juist nu!

Hoe doen we dat?

In korte video’s nemen wij (de cultuurvloggers van my daily shot of culture) je mee op een online rondleiding. We laten je de prachtige werken zien en vertellen je de smeuïge verhalen die achter de tentoonstelling schuilgaan. De uitdaging: 1 vlogger, 1 museum, 1 video.

Hoe helpt dit de musea?

Gelukkig, de musea mogen weer open! Dat doen ze allen op hun eigen tempo en -zo we kunnen ons voorstellen- jij ook! Steun het museum daarom met een museumbezoek of kies er voor om een donatie te doen voor jouw online bezoek. Beiden mag natuurlijk ook. 😉

✊ Help ons mee: www.thuismuseum.nl
🤳 Instagram: https://www.instagram.com/thuismuseum.nl

https://museumvandegeest.nl/

Datum:
20 mei 2021
Type activiteit:

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0