Zeven weken langer keizerlijke schittering aan de Amstel

De Hermitage verlengt Juwelen! tot en met zondag 3 mei 

De Juwelen!-tentoonstelling in de Hermitage Amsterdam wordt vanwege groot succes verlengd met zeven weken. De laatste dag is nu zondag 3 mei 2020. Al na drie maanden werd de 100.000ste bezoeker verwelkomd. Tot nu toe is deze tentoonstelling een van de best bezochte van de Hermitage Amsterdam. 

Juwelen! laat een van de grootste schatten van de Hermitage St.-Petersburg zien. Een fabelachtige collectie juwelen met bij elkaar tienduizenden edelstenen, gedragen door de Romanovs en de Russische high society. Het publiek beoordeelt de tentoonstelling positief; persoonlijke verhalen en anekdotes komen tot leven in een spectaculaire droomwereld. Juwelenhistoricus Martijn Akkerman neemt de bezoeker mee in de audiotour langs talloze, overdadige kostbaarheden. De tentoonstellingscatalogus, met bijdragen van onder andere Akkerman, is inmiddels herdrukt. 

Op zondag 16 februari en zondag 15 maart geeft het Koninklijk Concertgebouworkest om 14 uur een pop-up concert op zaal. Voor de verlenging van de tentoonstelling wordt een extra activiteitenprogramma georganiseerd. 

https://hermitage.nl/nl/

Datum:
3 mei 2020
Type activiteit:

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0