Zing mee met Songs of the sea - muziek uit verschillende culturen

Mensen uit alle culturen zijn welkom om mee te zingen met dit project van Kwekers in de kunst. Zij vragen de deelnemers een lied over de zee op te zoeken uit hun eigen cultuur. Van deze stukken maken ze een selectie die we kunnen instuderen met het koor, solisten en slagwerkgroep Percossa, om zo te komen tot een rijk programma met ballades, fado’s en liederen over de zee, het leven op en het leven van de zee, over de zeevaart en visserij, over stormen en noodlot.

Van Portugal tot Zuid-Afrika, van Bali tot Chili, van Nederland tot Turkije, van Ierland tot Japan. Kwekers in de kunst studeert in drie workshops een programma in met het wereldkoor met muziek van over de hele wereld. 

Repetities in Scheveningen

zaterdag 1 februari 10.00 - 13.00 uur Zuiderstrandtheater 

zaterdag 8 februari 10.00 - 13.00 uur Zuiderstrandtheater

dinsdag 11 februari 20.00 - 22.00 uur Zuiderstrandtheater

vrijdag 14 februari 20.00 uur concert in De Lourdeskerk

Leuk als je meedoet!

Hagenaren en Hagenezen, met of zonder zangervaring uit allerlei culturen vormen het Haags Wereldkoor ditmaal samen met de slagwerkgroep Percossa. Zij werken in drie repetitiedagen toe naar een spectaculaire voorstelling. De deelnemersbijdrage is €39,- inclusief drankje na afloop van het concert. De ooievaarspas biedt 50% korting.

Aanmelden kan via Tanja@kwekersindekunst.nl. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en de informatie over de betaling van de deelnemersbijdrage.

Songs of the sea maakt deel uit van Festival Zing mee aan zee en wordt geproduceerd door  Zuiderstrandtheater en Kwekers in de kunst en wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818. 

Datum:
1 februari 2020 / 14 februari 2020
Type activiteit:

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0