Galerie KuBra presenteert: ‘De natuur in abstractie’

Galerie KuBra presenteert: ‘De natuur in abstractie’

Expositie van Stichting KuBra (Kunstenaars Uit Brabant)

 

Op vrijdagavond 16 oktober om 19.00 uur wordt de expositie ‘De natuur in abstractie’ in Galerie KuBra aan de Schilderstraat 17a in ’s-Hertogenbosch feestelijk geopend.

 

KuBra toont een selectie van kunstwerken, gebaseerd op de natuur, gezien door de ogen van 6 Brabantse kunstenaars tijdens de expositie ‘De Natuur in Abstractie’. De kunstwerken kenmerken zich door een zekere mate van abstractie waarin de toeschouwer niettemin vormen ontdekt die een intens contact met de natuur verraden.

Schilderijen met organische vormen, verstilde en abstracte landschappen en kleurrijke details uit de natuur. Sculpturen van natuurlijke materialen, zoals marmer en kalksteen en abstracte keramische beelden.

 

Een natuurrijke expositie met 6 Brabantse kunstenaars: Karen Pelckmans, Geke Wijers, Wim Lemmens, Simone Grootveld, Ria Klomp en Diny Timmers.

 

Galerie KuBra, Schilderstraat 17a, 5211NB ‘s-Hertogenbosch. Opening vrijdag 16 oktober 2015 om 19.00 uur. Expositie loopt tot en met 22 november 2015.

De galerie is geopend donderdag en vrijdag van 12 tot 17 uur, en zaterdag en zondag van 13 tot 17 uur en op afspraak. In de weekenden is een van de kunstenaars aanwezig. Toegang gratis.

 

Tags

Reageren