Grootse Première Expositie KuBra Kruithuis Concessies?? Nee!!

Grootse Première Expositie KuBra Kruithuis

Concessies?? Nee!!

 

Met ingang van de maand maart verzorgt KuBra in het Kruithuis in ’s-Hertogenbosch nieuwe exposities en biedt zij een gevarieerd aanbod van publieksgerichte culturele activiteiten. “Concessies?? Nee!!” is daarvan de eerste.

 

Op zondag 5 maart om 14.00 uur is de vernissage van de Grootse Première Expositie ‘Concessies??Nee!!’  Deze expositie markeert de start van het samenwerkingsverband  tussen de stichtingen STOK (exploitant van het Kruithuis) en KuBra (Kunstenaars uit Brabant). De officiële opening hiervan wordt, in een muzikale omlijsting, verricht door wethouder Eric Logister.

 

‘Concessies?? Nee!!’ is meer dan een tentoonstelling. Naast de expositie, die loopt van 5 maart t/m 2 april 2017, staat een gevarieerd  randprogramma gepland met o.a. wekelijks workshops door Brabantse kunstenaars, een show van modekunst (Agnes van Dijk), een verrassende tangomiddag , een kunstloterij en een geweldig slotconcert van My Hidden Hands op 2 april!

Verdere details en het programma vind je op: www.stichtingkubra.nl

 

Concessies?? Nee!! Vertelt een eigen verhaal, authentiek en puur. Een krachtige expositie met veel kwaliteit die soms wat schuurt! Concessies zijn er niet gedaan. Maar je weet: waar het schuurt is er warmte!

 

15 Top kunstenaars uit Brabant geven een krachtig en divers beeld van de kwaliteit van KuBra als culturele organisatie: Clem Stroeken  - curator (Eindhoven),  Jan Teunissen (Best), Theo van Dam (Heuden-gem. Asten), Edwin van de Berg (’s-Hertogenbosch), Margot Oomen (Helvoirt), Victor van de Lande (St. Annaland), Anthony van Sluijsveld (Eindhoven), Jeanne Tax (Vught), Lea Adriaans (’s-Hertogenbosch), Cor van Opijnen (Tilburg), Freek van Andel (Breda), Gerard van de Ven (Eindhoven), Anastasia David (Nuland), Rob Zweerman (Eindhoven) en Dirk Verberne (Helenaveen).

 

Stichting KuBra in Het Kruithuis, Citadellaan 7, 5211 XA ’s-Hertogenbosch.

Opening zondag 5 maart om 14.00 uur. De expositie loopt van 4 maart t/m 2 april 2017.

Het Kruithuis is geopend woensdag tot en met zondag van 12 tot 17 uur en op afspraak. In de weekenden zijn enkele kunstenaars aanwezig. Tijdens de workshops op de woensdagmiddagen is de workshopruimte ook open voor bezoekers, het publiek mag een kijkje ten nemen.

 

 

KuBra-Kruithuis                                   opening: zondag 5 maart om 14.00 uur

Citadellaan 7                                       Expositie 4 maart t/m 2 april 2017

5211 XA ’s-Hertogenbosch

 

Openingstijden:                                  woensdag tot en met zondag van 12 tot 17 uur en  op afspraak

Stichting KuBra                                    Website                 www.stichtingkubra.nl / www.brabantsekunstenaars.exto.nl

                E-mail                     info@stichtingkubra.nl

                Secretariaat           wilma@stichtingkubra.nl

                Telefoon                06-38895119

                Contact                  Wilma de Turck, coördinator stichting KuBra

073 614 86 38

Reageren