Life is all about love

Al ruim een week zit ik bijna iedere vrije minuut wezenloos op de bank. Mijn vingers gaan automatisch van Facebook naar Twitter. Van Twitter naar Whatsapp. Om de beurt pak ik mijn I-pad voor beter zicht, mijn I-phone voor privéberichten. Als ik wakker word, kijk ik als eerste naar de tijd in Verweggistan. Voor het slapen gaan doe ik hetzelfde. Om meteen een eerste of laatste rondje langs de digitale velden mee te nemen.

Mijn lief zit of ligt naast me, afhankelijk van het tijdstip van de dag. Geduldig te zijn waar hij voor bedoeld is. Hij brengt de reden van het vertrek van mijn dochter namelijk al jaren in praktijk.

‘Life is all about love’. You go girl …

Tussen mijn tranen door, zet ik de sociale media en whatsapp meedogenloos op het verkeerde spoor. Och, wat is het leven leuk en O, wat ben ik blij. Groot nieuws over mijn kindje, het boek dat ‘Los zand’ heet. Nog groter nieuws over mijn eigen kind, het boek zonder inhoudsopgave of logica, met nog veel, heel veel, hopelijk gelukkige bladzijden te gaan.

Op Twitter poppen de felicitaties omhoog voor het verschijnen van mijn debuutroman. Bijzonder in deze tijd! Ik tetter feesttoeters en smileys de wereld in. ‘@Ifthenisnow’  vraagt of het misschien een idee is om te verhalen over mijn passie. Hoe ben ik er toe gekomen om dit boek te schrijven?

Mijn passie, ik weet het zeker, gaat me helpen om te verwerken wat nu, bij mij althans, nog niet is geland. Een deel van mijzelf, daar ver over zee. De navelstreng bruut verbroken, maar het draadje sterk genoeg geweven om stand te houden.

Mijn debuutroman ‘Los zand’, wordt begin april uitgebracht door uitgeverij Ellessy. Tweehonderdachtenzeventig bladzijdes lang over het leven, een voortdurende bron van inspiratie.

Over ‘zij leefden nog lang en gelukkig …. the afterparty’.

Want …. ‘Life is all about love’, ook als je niet zo heel piep meer bent.

 

Kijk voor meer informatie over ‘Los zand’ op:  http://www.carolinewammes.nl

Vanaf begin april verkrijgbaar in boekhandel of online.

 

Reageren