Kasteeltuinen Arcen

Horizontal tabs

Beschrijving

Lommerrijk betekent letterlijk ´schaduwrijk´. In de schaduw van prachtige boomsoorten groeien in deze tuin vele vaste planten. Longkruid, astilbe, eendagslelies en bolgewassen bieden in de bloeiperiode het Lommerrijk een uitbundige kleurenpracht. In het Lommerrijk vergeet u even het drukke bestaan van alledag. De verschillende wereldtuinen in Kasteeltuinen Arcen prikkelen uw creatieve geest en laten u ontdekken wat voor bijzondere inrichtingsmogelijkheden er zijn. Denk daarbij ook eens aan uw eigen tuin!
De Casa Verde heeft een uniek mediterraan en tropisch klimaat. De ontdekkingstocht in deze grote kas begint in de tropen tussen bananenplanten en palmen en voert u langs olijfbomen naar het droge klimaat met cactussen en koolpalmen. De drie klimaatzones in de Casa Verde zorgen voor een grote diversiteit aan planten en bloemen.
Dieren
In Kasteeltuinen Arcen zijn naast de prachtige tuinen en het kasteel ook verschillende diersoorten te bewonderen! Ontmoet ringstaartmaki’s, gieren, damherten en doodshoofdapen en laat je verrassen door de vele kleurrijke Koi.
Spelerij
In Kasteeltuinen Arcen kunnen de kinderen klimmen en klauteren in de speeltuin of ravotten op het speelstrand. Ze kunnen avontuurlijk midgetgolfen en in het hoogseizoen de dieren in de kinderboerderij bezoeken. Ook kunnen de kinderen zich laten schminken, een spannende poppenkastvoorstelling bijwonen of een leuk ballonfiguur laten knopen in het hoogseizoen! 

Adres

Lingsforterweg 26
0000

Openingstijden

Telefoonnummer

077-4736020

Facilities

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0