Kerstvakantie in Nieuw Land

Nieuw Land staat bol van activiteiten in de kerstvakantie. Er zijn leuke workshops waarin je een door stoom aangedreven bootje maakt, workshops over water en schrijfster Anne Pek komt op 3 januari voorlezen uit haar kinderboek 'Erop of Eronder'. Dat boek gaat over de strijd van Nederlanders tegen het water.
Op 21 en 22 december mag je als een echte archeoloog komen schatgraven naar een cadeautje in de kinderpresentatie 'Ondergronds'.
Maak de tour door de tentoonstelling 'Pompen of Verzuipen' en vogel uit of jij cool genoeg bent om je hoofd boven water te houden. Hou jij je voeten droog bij een overstroming? Als je 'Pompen of Verzuipen' hebt gezien kan je linea recta door naar het populaire 'Watertheater'. Dit is één en al spelplezier waar je al doende leert hoe een polder werkt en wat er bij komt kijken om een polder te maken. Alsof dat niet genoeg is, staat elke dag de knutseltafel voor je klaar voor het knutselen van windlichtjes en nieuwjaarskaarten. Wegens groot succes houdt Poekelien Lingbeek op 21 december weer een kunst- en antiektaxatie. Bezoekers mogen maximaal 2 voorwerpen op waarde laten taxeren. Kaartje voor taxatie is € 5,- (exclusief eventueel museumbezoek). Je hoeft je deze kerstvakantie dus geen moment te vervelen! Kijk op de website voor het definitieve programma.

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0