Het grootste Atelierweekend ooit: in heel Nederland

Nog nooit stelden zoveel beeldend kunstenaars gelijktijdig hun atelier open voor een kijkje achter de schermen voor het kunstliefhebbende publiek: op 5 en 6 november vindt het eerste Landelijke Atelierweekend plaats. In héél Nederland openen beeldend kunstenaars hun deuren voor geïnteresseerden. Vaak met leuke speciale acties, zoals demonstraties, workshops en kortingen op de aankoop van kunstwerken. Dat is dé kans voor kunstliefhebbers om het atelier van een kunstenaar te bekijken en voor kunstenaars de kans om meer mensen kennis te laten maken met hun werk. 

Op www.kunstweek.nl staat een overzicht van de ateliers die tijdens het Landelijke Atelierweekend open huis hebben. Al meer dan 50 ateliers in heel Nederland nemen deel en de verwachting is dat dit zal oplopen tot honderden ateliers.

Kunstenaars die ook hun atelier willen openstellen tijdens het Atelierweekend, kunnen zich gemakkelijk aanmelden via de website.

Het Landelijk Atelierweekend vindt plaats tijdens de Nationale Kunstweek (van 5 t/m 13 november), waarbij beeldende kunst in heel Nederland een week lang extra in de schijnwerpers staat.

Datum:
5 november 2016 / 6 november 2016
Type activiteit:

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0