De 4 Gouden Regels van if then is now

if then is now hanteert een ‘open vizier’. Onderteken je verhaal met je echte voor- en achternaam. Besef dat je verhaal of reactie tot in lengte van dagen op internet toegankelijk blijft. Vanzelfsprekend kun je je eigen verhaal altijd weer aanpassen op If then is now, bij voorbeeld naar aanleiding van reacties van andere gebruikers.

Op if then is now gedraag je je netjes. Dit houdt in:

  • Ongepaste of kwetsende taal, racisme en vooroordelen zijn uit den boze. Je beledigt en dreigt niet. Je vloekt niet en gebruikt geen scheldwoorden.
  • Je respecteert meningen en opvattingen. Als je iets niet begrijpt, vraag dan om uitleg.
  • Je bent constructief. Een simpel "daar ben ik het niet mee eens" is onvoldoende.
  • Je respecteert de rechten en privacy van derden. Je plaatst geen gevoelige informatie over mensen en organisaties en pleegt geen inbreuk op rechten van intellectueel eigendom.

Je verhaal op if then is now is begrijpelijk voor anderen. Dit houdt in:

  • Je verhaal heeft een duidelijk onderwerp. Als je verhaal dwarsverbanden heeft met andere onderwerpen, benoem deze dan, maar meet ze niet breed uit. Bij meerdere onderwerpen is het beter een extra verhaal te maken en dit dan te koppelen aan je eigen artikel of verhaal.
  • Controleer je tekst op spelling en grammatica voordat je het plaatst. if then is now plaatst geen verhalen die onleesbaar zijn vanwege incorrecte spelling of grammatica.  Dialect is overigens wel toegestaan.

if then is now plaatst betaalde boodschappen waar relevant voor de gebruikers en toont deze passend bij het interesseprofiel van de gebruiker.
Om kosten voor onderhoud en redactie van het platform te dekken, selecteert if then is now betaalde content en plaatst deze waar ze relevant kunnen zijn voor de gebruikers van het platform.

© if then is now
Tel 00-631974866
info@ifthenisnow.nl / info@ifthenisnow.be
www.ifthenisnow.nl / www.ifthenisnow.be