Reuzenrad bij Pier Scheveningen

Op de Scheveningse Pier bevindt zich sinds kort Nederlands eerste reuzenrad boven zee. Het biedt een spectaculair uitzicht over het elf kilometer lange strand en de skyline van Den Haag.

Het veertig meter hoge reuzenrad heeft 36 gesloten gondels met airco. Er is een vip-gondel die voorzien is van een glazen bodem en luxe inrichting. Alle gondels beschikken over comfortabele zitjes en bieden ruimte aan zes personen. Een ritje met het reuzenrad duurt ongeveer twintig minuten. Een kaartje kost zeven euro (kinderen t/m 12 jaar) of negen euro (vanaf 12 jaar).

Helemaal vernieuwd

De Pier in Scheveningen is sinds 2015 compleet vernieuwd. Het is een ware foodboulevard geworden met een eigentijds aanbod aan streetfood, restaurants, bars, terrassen en overdekte winkels. Behalve het Reuzenrad zijn er attracties als Bungy Scheveningen en Tasty Comedy. Het hele jaar is er wel wat te doen. Activiteiten voor kinderen, markten en concerten.

Je kunt ook gewoon gaan pierewaaien. Dat is elke dag gratis vanaf 10.00 uur.
Kaartjes voor het Reuzenrad kunnen bij de kassa op De Pier gekocht worden. Het reuzenrad is, net als De Pier zelf, elke dag geopend van 10 tot 22 uur. Vanaf windkracht 8 gaat het reuzenrad dicht

http://denhaag.com/nl/locatie/31841/pier-scheveningen

Type activiteit:

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0